İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Çekmeköy Anaokulu

Şbt

ÇEKMEKÖY ANAOKULU 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI YEMEK LİSTESİ

Ock

ÇEKMEKÖY ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OKUL AİDATI EKİM- KASIM- ARALIK - 2023 GELİR GİDER ÇİZELGESİ

May

Müzeler Gününe ilişkin müze kavramını tanıtıcı, koruma bilincini artırıcı nitelikte yazılı ve görsel olarak etkin bir şekilde tanıtımının yapılması,etkinlikler yapılması sağlanır

Şbt

Önemli Hatırlatma:Okulumuz devlet kurumu olup resmi prosödürlere göre bakanlığın resmi işleyişine göre hareket edilmektedir.Devletimizin resmi kurallarına göre hareket edilmektedir. Okulda bulunan öğrenci,öğretmen veli herkes bu kurallara göre hareket etmektedir. Okulun işleyişi bu şekildedir. Öğrencilerden alınan 350TL aylık aidat ücreti devletin resmi bankalarına açılan resmi hesaplara yatırılmaktadır. Bu aidat ücreti çocukların beslenme, okulda çalıştırılan temizlik personeli,aşçı,kapı danışma görevlisi SGK+Asgari ücret maaşları v.b. okulun giderlerinde kullanılmaktadır.

Ock