İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Çekmeköy Anaokulu

Mrt

"Geleceğin büyükleri olan çocuklara yeşili sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla ağaç çeşitleri tanıtılıp, ağaç dikmenin önemini anlatmak için ağaç dikme çalışması yapıldı. Ağaçlandırma çalışmasına katılan çocuklarımız 'bizim de bir ağacımız olsun' diyerek fidan diktiler. Fidanları dikerken, toprağın da zevkini yaşayan çocuklarımız ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler.

Mrt

Veli Akademileri Kapsamında Klinik Psikolog Adile Nur Koyuncu Tarafından Çocuklarda Gelişim Dönemi Özellikleri Semineri Okulumuzda Düzenlenecektir.

Mrt

VELİMİZ SAYIN Dr. ESİN TOKAT ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLI YAŞAM VUCUDUMUZUN İŞLEYİŞİ, ORGANLARIMIZI TANITAN SUNUM YAPTI.

Şbt

Harezmi eğitiminde sağlıklı yaşam, spor, konulu etkinlik kapsamında çekmeköy spor kompleksini ziyaret ederek yerinde spor dallarını tanıdık.

Haz

Çocuklar ilkokula hazırlık uyum kapsamında komşu okullarımızdan Cihangir Okullarına gezi düzenledi

Haz

Çocuklarımız yıl boyunca çalıştıkları halk oyunları gösterisini sergilemenin heyecanı içerisinde mezuniyet törenini kutladı.

Haz

Çocuklara matematiği sevdirmek için yapılan çalışmalar Harezmi Projesi kapsamında yıl sonu sergisi ile tamamlandı

May

Yıl boyunca satranç dersi gören çocuklar sene sonu Satranç Turnuvasında kıyasıya yarıştı

May

Duygu Dostu Okul Akredite Programı finaliinde ailelerle etkinlik yapıldı.

May

Çocuklar aileleriyle birlikte yaptıkları saatleri okulda sergiledi

May

Harezmi projesi kapsamında Eyüpsultan Belediyesi Matematik Evi’ne ziyarette bulunduk