İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Çekmeköy Anaokulu

Çekmeköy Anaokulu

Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No 45 Çekmeköy İSTANBUL
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde değişime ayak uydurabilen,bilgi ve teknolojiyle paralel ilerleyen glabal değerleri içselleştirmiş bir kurum olarak;Türkiye´deki okul öncesi eğitim kurumlarına model olarak öncülük etmektir.
Misyon
Eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek,yaşama saygılı,ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan sorunlara bilimin ışığında gerçekçi, objektif ve çok yönlü bakabilen,araştırmayı ve sorgulamayı alışkanlık edinen. kendini sürekli yenileyerek çağı yakından takip eden. bilimi sadece alıp kullanan değil,bilime yön veren bireylerin yetişmesini sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz iki defa üst üste Eğitimde iyi örnekler bayrağı kazanmıştır ayrıca Beyaz Bayrak ve kalite ödülleri almıştır.
Spor Salonu :0
Öğretim Şekli :SABAHÇI-ÖĞLENCİ ve kulüp sınıfları olarak eğitim ve öğretim yapılmaktadır.
SABAHÇI SINIFLARIMIZ 08.00 - 13.00 ÖĞLENCİ SINIFLARIMIZ 13.00 - 18.00
KALORİFER(DOĞALGAZ)
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Kadıköy´ den 14 ÇK ve 14 ŞB, Üsküdar´ dan 9 Ş, Taşdelen´ den 9 ÇN otobüsleri ve Ümraniye´ den minibüsler ve okulumuzun önünden geçmektedirler.
Mimar Sinan Mh.Mimar Sinan Cd.No:45 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL
Okulumuz Çekmeköy ilçesi merkezindedir.